پایگاه اطلاعات علمی ایران کتابخانه شخصی و حامی پژوهشی شما است.
Iranian Scientific Information Database
نشانی وبگاه: http://www.isid.ir
چكیده
اینترنت همراه با رشد روزافزون خود، كاربردهای فراوانی در صنایع مختلف یافته است. امروزه اینترنت بعنوان رسانهای قدرتمند در اختیار صنعت تبلیغات قرار گرفته است. بدلیل ویژگیها و مزیتهای فراوانی كه اینترنت در مقایسه با رسانههای سنتی دارد، تبلیغات اینترنتی شاهد رشد فراوانی در طی سالیان اخیر بوده است. ولی این روند در ایران از رشد قابل ملاحظهای برخوردار نبوده است. این مقاله به بررسی تبلیغات اینترنتی در ایران میپردازد. تنگناها و چالشهای تبلیغات اینترنتی در ایران مورد بررسی قرار گرفته و در ادامه با توجه به بازیگران این صنعت راهكارهایی جهت بهبود وضعیت موجود ارائه شده است.
مقدمه
بررسی مبانی مفهومی و چهارچوب مفهومی یکی از راه های انجام هرگونه تحقیق و پژوهش می باشد در واقع با بررسی ادبیات و پیشینه تحقیق ، زمینه های پژوهش پیش رو شناسایی و مطالعه می شود. جان دیویی معتقد است که انجام این مطالعه به پژوهشگر کمک می کند تا بینشی عمیق در زمینه موضوع مورد پژوهش و حوزه ای که به حدود مستقیم و غیرمستقیم با موضوع پژوهش در رابطه است کسب نماید(دلاور، 1376) با اینگونه مطالعات در نهایت یک چهارچوب مفهومی مناسب و روش تحقیقی فراخور شرایط و امکانات و حتی المقدور علمی برای پژوهش حاضر انتخاب می گردد. با توجه به اهداف از پیش تعیین شده در این فصل مدیریت اثر بخش و هوش سازمانی از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار خواهد گرفت و این فصل در دو قسمت متمرکز شده است. قسمت اول شامل چهارچوب مفهومی تحقیق می باشد که به متغیرهای تحقیق به مطالعه مفاهیم اساسی پژوهش پرداخته است. و در نهایت در قسمت دوم به مطالعه پیشینه تحقیق و فعالیتهای صورت پذیرفته توسط محققان داخلی و خارجی در این زمینه پرداخته خواهد شد.
فصل دوم پژوهش مشتمل بر سه بخش می باشد . در بخش اول نظرات روانشناسان و مكاتب مخالف روان شناسی را كه درمورد سلطه گری و سلطه پذیری بحث كرده اند آورده شده است .
در بخش دوم اصطلاحات و تعاریف مختلفی از روانشناسی اجتماعی كه درمورد سلطه گری و سلطه پذیری شده است و به روشن شدن مطلب كمك می كند آورده شده است تا كه ما دریابیم كه یك فرد قدر طلب چگونه بردیگران تسلط می یابد و دیگر اینكه چگونه افرادی دیگر استقلال خود را از دست می دهند و سلطه او را قبول می كنند و دربخش سوم بر مروری از كارهای انجام شده عملی در این زمینه اختصاص دارد.