گونه عناب از گونه های بومی مناطق مختلف ایران است . میوه این گیاه در مناطق مختلف ایران به طور سنتی مصرف میشود. این میوه دارای خواص دارویی و خوراكی بسیار سودمندی است .حدود 30% وزن میوه را هسته های آن تشكیل می دهد .هسته این میوه به طور متوسط حاوی حدود 8/3 درصد روغن است . با توجه به دارا بودن خواص بسیار ارزشمند میوه عناب ، هدف از این تحقیق ارزشیابی ویژگی های فیزیكوشیمیایی هسته عناب موجود در منطقه استان اصفهان از نظر تركیب اسیدهای چرب و پایداری نسبت به اكسیداسیون و سنجش دیگر تركیبات موجود در روغن هسته و همچنین آنالیز شیمیایی خود هسته روغن كشی شده می باشد . مواد و روش ها : میوه عناب پس از چیده شدن به آزمایشگاه منتقل شده و روغن هسته های آسیاب شده به روش سوكسله استخراج گردید. تركیب اسیدهای چرب به روش كروماتوگرافی گازی و پایداری روغن حاصله توسط دستگاه رنسیمت تعیین گردید. ونیز مواد موجود در روغن هسته مانند فسفو لیپیدها ، اندیس یدی ،اندیس اسیدی ، اندیس پراكسید ، مواد غیر قابل صابونی شونده ، استرول ها ، توكوفرول ها و رنگ روغن هسته عناب ارزیابی شد. همچنین آنالیز شیمیایی شامل اندازه گیری مقدار خاكستر ، ماده خشك ، رطوبت ، روغن ، پروتئین و نیز فیبر خام بر روی بخش هسته روغن كشی شده انجام شد . نتیجه گیری : بررسی روغن هسته عناب توسط دستگاه كروماتو گرافی گازی نشان داد كه مقدار اسیدهای چرب اشباع آن از اسیدهای چرب غیر اشباع بالاتر می باشد. پس این روغن اشباعیت بالایی دارد. پایداری اكسیداتیو روغن نشان داد كه روغن هسته عناب دارای پایداری بالا یعنی38/2 ساعت در دمای 110 درجه سانتی گراد می باشد. این روغن از نظر كیفیت واكسیداسیون مانند روغن نارگیل است برای ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی هم مناسب است .روغن هسته عناب با توجه به دارا بودن اسیدهای چرب كوتاه زنجیره وپروفایل اسیدهای چرب آن كه دارای اشباعیت بالا است ، مقاومت بسیار بالایی دارد و ناراحتی های قلبی عروقی ایجاد نمی كند و میزا ن چربی بد را بالا نمی برد . پایداری اكسیداسیون روغن هسته عناب بالاست ، علت آن اشباعیت بالای روغن است یعنی اكسیداسیون خیلی كمی در روغن هسته عناب اتفاق افتاده است زیرا میزان فسفولیپید در روغن هسته عناب پایین است . پس می توان نتیجه گرفت با توجه به میزان متوسط توكوفرول ها یعنی 12/22 %غالب اجزا این روغن توكوفرول است كه زردی بیشتری به روغن می دهد پس رنگ روغن هسته عناب زرد است. این روغن برای سرخ كردن مناسب نمی باشد اما برای كیك پزی و شیرینی پزی بسیار مناسب می باشد زیرا روغن نقطه ذوب بالایی داردو حالت ماله ای به خمیر شیرینی می دهد. و در انتها با توجه به اینكه میوه عناب دارای خواص دارویی و خوراكی بسیار سودمندی می باشد می توان گوشت آنرا به صورت صنعتی به بازار عرضه كرد .
این مطالعه به منظور تعیین تركیبات آرومای پنیرهای UF ایرانی كه در دماهای متفاوت نگهداری شده بودند انجام شد. تركیبات آرومایی كه اندازهگیری شده بودند عبارت بودند از استالدئید، اتانول، دی استیل، و استوئین، این تركیبات در طی روزهای 5، 23 و 30 ام از دورهی رسیدن پنیر UF ایرانی بر اساس روش SPME-Mass Spectrophotometery اندازهگیری شدند. ارزیابی حسی همه تیمارها نیز بر اساس روش مقیاس رتبهای انجام شد، مقدار تركیبات آروما بر اساس میلی گرم به ازای كیلوگرم پنیر گزارش شد. تأثیر مقدار استالدئید همه تیمارها معنیدار (05/0P) و مقدار استالدئید تمام تیمارها در طی دوره رسیدن 30 روز، كاهش یافت. در ابتدای دوره رسیدن مقدار استالدئید پنیر نرسیده بیشتر از پنیر رسیده بود و نمونههایی كه در دمای °c20 نگهداری شده بودند مقدار استالدئید بیشتری نسبت به سایر تیمارها داشتند اما مقدار استالدئید نمونههایی كه در دمای °c20 نگهداری شده بودند در طی دوره رسیدن كاهش یافت. مقدار اتانول همه تیمارها در طی دوره رسیدن افزایش یافت و با توجه به مقدار اتانول تأثیر هم تیمار و هم زمان معنیدار (05/0P) گزارش شد. هر چقدر زمان و دمای نگهداری افزایش یافت، غلظت اتانول هر نمونه نیز افزایش مییافت. به موازات اتانول دی استیل نیز در طی دوره رسیدن افزایش یافت و تأثیر تیمار و زمان با توجه به مقدار دی استیل معنیدار (05/0P) بود. مقدار استوئین همه تیمارها نیز در طی دوره رسیدن افزایش یافت و نمونههایی كه در دمای °c20 نگهداری شده بودند مقدار استوئین بیشتری در مقایسه با سایر تیمارها داشتند. تأثیر تیمار و زمان با توجه به مقدار استوئین همه نمونهها معنیدار (05/0P) گزارش شد. ارزیابی حسی نمونهها نشان داد كه تیمارهایی كه در دمای °c10 نگهداری شده بودند در مقایسه با سایر تیمارها دارای ویژگیهای كیفی بهتری بودند بنابر دلایل ذكر شده فوق نتیجهگیری شد كه تیمار نگهداری شده در دمای °c10 بهترین میباشد.
امروزه مدیریت زنجیره تامین هسته مرکزی سازماندهی در صنایع جهانی و به عنوان یكى از مبانى زیر ساختى پیادهسازى كسبوكار الكترونیك در دنیا مطرح است. از اینرو شناسایی و بررسی عواملی كه مانع تحقق اثربخشی مورد انتظار در زنجیره تامین می گرد، دارای اهمیت فراوان هستند. در این مطالعه ما به بررسی و مطالعه یک زنجیره تامین چندسطحی در حالتی که هرکدام از سطوح دارای سیستم کنترل موجودی متفاوتی با سطوح دیگر هستند پرداختیم. پژوهش از حیث هدف از نوع كاربردی و از حیث نحوه گردآوری اطلاعات، از نوع كتابخانهای و اسنادی است. در این مطالعه به علت استفاده از شبیه سازی كامپیوتری، جامعه آماری مورد مطالعه اعدادی است كه به عنوان تقاضای اولیه و با استفاده از فرمولهای ارائه شده بدست می آید. چون تمام جامعه آماری در تجزیه و تحلیل مورد استفاده قرار می گیرد، روش «سرشماری» به جای نمونه گیری مورد استفاده قرار می گیرد. روش تجزیه و تحلیل مورد استفاده در این تحقیق روش تحلیلی – توصیفی است كه برای تحلیل و ارائه نتایج بدست آمده از علم آمار و تركیب تكنیك اقتصاد سنجی و تكنیك سری زمانی استفاده میشود. نتایج آزمون فرضیات نشان داد که:
امروزه پروژه ها به جزء لاینفک زندگی بشر تبدیل شده اند، در پروژه بایستی مجموعه عوامل فنی، مالی و انسانی به گونه ای دقیق در کنار یکدیگر قرار بگیرند تا بتوانند همچون چرخ دنده ای قوی فعالیت نمایند و پروژه را در جریان اجرا یاری رسانند.در این تحقیق برآنیم که بتوانیم عوامل موثر بر موفقیت پروژه های epc را با استفاده از رویکرد سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه توسط گروهی از کارشناسان خبره شناسایی وعوامل موثر را اولویت بندی نماییم. پژوهش پیش روی از نوع پژوهش های توصیفی- پیمایشی و معادلات ساختاری و به لحاظ هدف کاربردی است، نوع این تحقیق بر اساس روش گردآوری داده ها، توصیفی پیمایشی است و در تحقیق پیمایشی از روش های مقطعی استفاده خواهد شد و با بررسی داده ها جمع آوری شده، شیوه ارتباط و بر هم کنش ابعاد مختلف مدل ها تحلیل می گردند. ابزار گرد آوری اطلاعات، پرسشنامه است که برای بررسی روایی پرسشنامه از روش محتوایی و روش تحلیل عاملی و جهت پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه مشاورین،کارفرما و پیمانکار و دست اندرکاران شرکت های اجرا کننده EPC به تعداد 14 شرکت و 56 نفر می باشد. در این تحقیق با توجه به تعداد اندک جامعه آماری از روش سرشماری استفاده می گردد و به هر 56 نفر پرسشنامه اختصاص داده می شود. برای تجزیه وتحلیل داده های جمع آوری شده هم از روش آمار توصیفی وهم از روش آمار استنباطی استفاده شده است.جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به مشتریان (سن، جنس، تحصیلات و ... ) از آمار توصیفی استفاده شده است.برای تجزیه وتحلیل داده های این پژوهش درسطح توصیفی و استنباطی از نرم افزار SPSSوLISREL استفاده شده است.جهت آزمون فرضیه ها از مدل معادلات ساختاری (تحلیل مسیر) و تحلیل رگرسیون استفاده خواهد شد و جهت رتبه بندی متغیرها از آزمون فریدمن استفاده شده است. نتایج آزمون فرضیات نشان داد که:
1-1- مقدمه
معمولاً در مسائل مکانیابی هدف حداقل کردن هزینه و یا حداکثر کردن کارایی خدمات است. به عنوان مثال، هدف مساله p-میانه مینیمم کردن متوسط مسافت خدمتدهی است؛ هدف مساله p-مرکز حداقل کردن، حداکثر مسافت خدمتدهی است. هدف مساله p-حداکثر-پوشش حداکثر کردن تعداد مشتریانی است که در یک فاصله مشخص خدمت دریافت میکنند.
بسیاری از مدلهای مکانیابی هدف برابری را دنبال میکنند. برای مثال در این مدلها به بررسی فاصلههای مساوی و عادلانه برای ارائه دهندگان خدمت، تقسیم عادلانه مسئولیت یا مشکلات تحمیلی و غیره پرداخته میشود. در زمینه مکانیابی خدمات، هدف، برابری و یکسانسازی فاصلههای بین نقاط تقاضا و خدمتی است که به آن نقاط خدمترسانی میکند.
اساساً موضوع مکانیابی فروشگاههای زنجیرهای خرده فروشی با هدف برابری در زمینههایی همچون کاهش هزینهها، سهولت دسترسی، توزیع برابر و ... مؤثر است.
چکیده
کیفیت نرم افزار، شاخص حیاتی و مهمی برای تولید نرم افزارها است که ضمن بالابردن بهره وری، به ایجاد نرم افزارهای قدرتمند و شکست ناپذیر منجر می گردد. به طوری که می توان گفت تضمین کیفیت مهمترین اصل و برنامه در تولید نرم افزارها است.
راهکاری که به منظور تضمین کیفیت نرم افزار و ارتقا آن پیشنهاد می گردد، مقوله ی اندازه گیری است. ما حصل فرآیند اندازه گیری بدست آوردن مجموعه ای از متریک ها است. متریک های نرم افزاری، کاربردی پیوسته از تکنیک های مبتنی بر اندازه گیری در فرآیند توسعه نرم افزار به منظور فراهم کردن به موقع اطلاعات مدیریتی معنادار به همراه بکارگیری این تکنیک ها در بهبود فرآیند هستند.
چکیده
گرانبار شدن اطلاعات یک مشکل عمده در وب کنونی به شمار می رود. برای مقابله با این مشکل، سیستم های شخصی سازی وب ارائه شده اند که محتوا و سرویس های یک وب سایت را با افراد براساس علایق و رفتار گردشی آن ها سازگار می کنند. یک مولفه ی اساسی در هر سیستم شخصی سازی وب، مدل کاربر آن است. محتوای صفحات یک وب سایت را می توان به منظور ایجاد مدل دقیق تری از کاربر مورد استفاده قرار داد، اما رویکردهای مبتنی بر کلمات کلیدی نگرش عمیقی از وب سایت ندارند. اخیرا تحقیقاتی برای ترکیب کردن معنای موجود در وب سایت در نمایش کاربران آن انجام شده است. تمامی این تلاش ها یا از یک رده بندی یا واژگان شناختی خاص و دست ساخته و یا از واژگان شناختی های عمومی مانند WordNet برای نگاشت مشاهده صفحات به عناصر معنایی استفاده می کنند. با این وجود ساختن یک سلسله مراتب از مفاهیم بصورت دستی زمان بر و هزینه بر است.
چکیده
امروزه سرعت بیشتر و کیفیت سرویس بهتر مهمترین چالش های دنیای شبکه می باشند. تلاشهای زیادی که در این راستا در حال انجام می باشد، منجر به ارائه فنآوری ها، پروتکل ها و روشهای مختلف مهندسی ترافیک شده است. در این پایان نامه بعد از بررسی آنها به معرفی MPLS که به عنوان یک فنآوری نوین توسط گروه IETF ارائه شده است، خواهیم پرداخت. سپس به بررسی انواع ساختار سوئیچ های شبکه خواهیم پرداخت و قسمتهای مختلف تشکیل دهنده یک سوئیچ MPLS را تغیین خواهیم کرد. سرانجام با نگاهی به روشهای طراحی و شبیه سازی و نرم افزارهای موجود آن، با انتخاب زبان شبیه سازی SMPL، به شبیه سازی قسمتهای مختلف سوئیچ و بررسی نتایج حاصل می پردازیم.
چکیده
یک شبکه حسگر بی سیم از تعداد زیادی از نودهای حسگر در یک ناحیه خاص تشکیل شده است که هر یک از آنها توانایی جمع آوری اطلاعات ازمحیط را دارا می باشد و داده های جمع آوری شده را به نود سینک ارسال می کند. هر چند که به طور كلی راجع به شبکه های حسگر بی سیم تحقیقات زیادی صورت گرفته است، در مورد کیفیت سرویس در این شبکه ها هنوز به اندازه کافی کار نشده است. کیفیت سرویس در شبکه های حسگر بی سیم نسبت به شبکه های سنتی بسیار متفاوت است. از آنجایی که زمینه کاربرد این شبکه ها بسیار وسیع می باشد، پارامترهای کیفیت سرویس درآنها متفاوت است. بعضی از پارامترهایی که در ارزیابی کیفیت سرویس مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: پوشش شبکه, تعداد بهینه نودهای فعال در شبکه, طول عمر شبکه و میزان مصرف انرژی. تكنیكی كه ما جهت بهبود پارامترهای کیفیت سرویس در شبكه ها ی حسگر مورد استفاده قرار داده ایم, روش هوشمند اتوماتاهای یادگیر سلولی(CLA) می باشد. اتوماتای یادگیر سلولی یک رهیافت مكاشفهای برای حل مسایل بهینهسازی پیچیده میباشد که بررسیهای اخیر برروی آن، كارایی مناسب آن را به عنوان تكنیكی برای حل اینگونه مسائل نشان داده است. در این پایان نامه تعدادی از مسائل اساسی شبكه ها ی حسگر بی سیم مطرح گردیده و با هدف بهبود پارامترهای کیفیت سرویس این مسائل با استفاده از آتوماتاهای یادگیرسلولی حل گردیده اند.
چکيده
کدک صحبت استاندارد G.728 ، يک کدک کم تاخير است که صحبت با کيفيت عالی را در نرخ بيت 16 kbps ارائه می دهد و برای شبکه های تلفن ماهواره ای و اينترنت و موبايل که به تاخير زياد حساس هستند ، مناسب است. در اين رساله به پياده سازی بلادرنگ اينکدر و ديکدر G.728 بصورت دوطرفه کامل ( Full Duplex ) بر روی پردازنده TMS320C5402 می پردازيم . روشی ترکيبی برای برنامه نويسی TMS ارائه می شود که در آن زمان وپيچيدگی برنامه نويسی نسبت به برنامه نويسی دستی به 30% کاهش می يابد . در اين روش پس از برنامه نويسی و شبيه سازی مميزثابت الگوريتم کدک به زبان C ، با استفاده از نرم افزار ( Code Composer Studio ) CCS ، برنامه به زبان اسمبلی ترجمه شده و بهينه سازی دستی در کل کد اسمبلی صورت می گيرد . سپس بعضی از توابع مهم برنامه از نظر MIPS ، بصورت دستی به زبان اسمبلی بازنويسی می شوند تا برنامه بصورت بلادرنگ قابل اجرا گردد . در پايان نتايج اين پياده سازی ارائه می شود.