چکیده
کیفیت نرم افزار، شاخص حیاتی و مهمی برای تولید نرم افزارها است که ضمن بالابردن بهره وری، به ایجاد نرم افزارهای قدرتمند و شکست ناپذیر منجر می گردد. به طوری که می توان گفت تضمین کیفیت مهمترین اصل و برنامه در تولید نرم افزارها است.
راهکاری که به منظور تضمین کیفیت نرم افزار و ارتقا آن پیشنهاد می گردد، مقوله ی اندازه گیری است. ما حصل فرآیند اندازه گیری بدست آوردن مجموعه ای از متریک ها است. متریک های نرم افزاری، کاربردی پیوسته از تکنیک های مبتنی بر اندازه گیری در فرآیند توسعه نرم افزار به منظور فراهم کردن به موقع اطلاعات مدیریتی معنادار به همراه بکارگیری این تکنیک ها در بهبود فرآیند هستند.
چکیده
گرانبار شدن اطلاعات یک مشکل عمده در وب کنونی به شمار می رود. برای مقابله با این مشکل، سیستم های شخصی سازی وب ارائه شده اند که محتوا و سرویس های یک وب سایت را با افراد براساس علایق و رفتار گردشی آن ها سازگار می کنند. یک مولفه ی اساسی در هر سیستم شخصی سازی وب، مدل کاربر آن است. محتوای صفحات یک وب سایت را می توان به منظور ایجاد مدل دقیق تری از کاربر مورد استفاده قرار داد، اما رویکردهای مبتنی بر کلمات کلیدی نگرش عمیقی از وب سایت ندارند. اخیرا تحقیقاتی برای ترکیب کردن معنای موجود در وب سایت در نمایش کاربران آن انجام شده است. تمامی این تلاش ها یا از یک رده بندی یا واژگان شناختی خاص و دست ساخته و یا از واژگان شناختی های عمومی مانند WordNet برای نگاشت مشاهده صفحات به عناصر معنایی استفاده می کنند. با این وجود ساختن یک سلسله مراتب از مفاهیم بصورت دستی زمان بر و هزینه بر است.
چکیده
امروزه سرعت بیشتر و کیفیت سرویس بهتر مهمترین چالش های دنیای شبکه می باشند. تلاشهای زیادی که در این راستا در حال انجام می باشد، منجر به ارائه فنآوری ها، پروتکل ها و روشهای مختلف مهندسی ترافیک شده است. در این پایان نامه بعد از بررسی آنها به معرفی MPLS که به عنوان یک فنآوری نوین توسط گروه IETF ارائه شده است، خواهیم پرداخت. سپس به بررسی انواع ساختار سوئیچ های شبکه خواهیم پرداخت و قسمتهای مختلف تشکیل دهنده یک سوئیچ MPLS را تغیین خواهیم کرد. سرانجام با نگاهی به روشهای طراحی و شبیه سازی و نرم افزارهای موجود آن، با انتخاب زبان شبیه سازی SMPL، به شبیه سازی قسمتهای مختلف سوئیچ و بررسی نتایج حاصل می پردازیم.
چکیده
یک شبکه حسگر بی سیم از تعداد زیادی از نودهای حسگر در یک ناحیه خاص تشکیل شده است که هر یک از آنها توانایی جمع آوری اطلاعات ازمحیط را دارا می باشد و داده های جمع آوری شده را به نود سینک ارسال می کند. هر چند که به طور كلی راجع به شبکه های حسگر بی سیم تحقیقات زیادی صورت گرفته است، در مورد کیفیت سرویس در این شبکه ها هنوز به اندازه کافی کار نشده است. کیفیت سرویس در شبکه های حسگر بی سیم نسبت به شبکه های سنتی بسیار متفاوت است. از آنجایی که زمینه کاربرد این شبکه ها بسیار وسیع می باشد، پارامترهای کیفیت سرویس درآنها متفاوت است. بعضی از پارامترهایی که در ارزیابی کیفیت سرویس مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: پوشش شبکه, تعداد بهینه نودهای فعال در شبکه, طول عمر شبکه و میزان مصرف انرژی. تكنیكی كه ما جهت بهبود پارامترهای کیفیت سرویس در شبكه ها ی حسگر مورد استفاده قرار داده ایم, روش هوشمند اتوماتاهای یادگیر سلولی(CLA) می باشد. اتوماتای یادگیر سلولی یک رهیافت مكاشفهای برای حل مسایل بهینهسازی پیچیده میباشد که بررسیهای اخیر برروی آن، كارایی مناسب آن را به عنوان تكنیكی برای حل اینگونه مسائل نشان داده است. در این پایان نامه تعدادی از مسائل اساسی شبكه ها ی حسگر بی سیم مطرح گردیده و با هدف بهبود پارامترهای کیفیت سرویس این مسائل با استفاده از آتوماتاهای یادگیرسلولی حل گردیده اند.
چکیده:
در این پروژه ابتدا پایگاه پردازش تحلیلی معرفی شده و مسائل تحقیقاتی در آن مورد بررسی قرار می گیرد. هدف اصلی نوسازی داده در پایگاه پردازش تحلیلی است به نحوی که همواره اطلاعات بروز در گزارش گیریها ارائه شود. به این منظور ابتدا کارهای مختلف در نوسازی داده (استخراج و ثبت اطلاعات و پاکسازی داده ها) و روشهای انجام آنها بررسی شده، سپس کارهای انجام شده بر روی نوسازی داده بررسی می شود. ملاحظه شد که در روشهای ارائه شده، لزوما اطلاعات بروز در گزارش گیریها ارائه نمی شود.