چكیده
کیفیت نرم افزار به فاکتورهای متعددی مانند تحویل به موقع -براساس هزینه پیش بینی شده- و برآورده شدن نیازمندی های کاربران وابسته است. تحقیقات نشان داده است که موضوع مهم در توسعه کیفیت نرم افزار، تخمین دقیق است، این تخمین وابستگی زیادی به میزان پیچیدگی نرم افزار دارد. از طرفی کنترل پیچیدگی باید از شروع فاز توسعه نرم افزار آغاز شود. مهندسی نیازمندی ها نقش بسیار مهمی را در کنترل پیچیدگی نرم افزار، برقراری و نگاهداشت کیفیت نرم افزار ایفا می کند. در این مقاله، با تکیه بر فرایند مهندسی نیازمندی ها، به بررسی و تحلیل فاکتورهای تاثیرگذار در پیچیدگی نرم افزار-در فاز اولیه توسعه نرم افزار- پرداخته می شود، تا در این راستا با شناسایی آنها، از ورود خطا به فرایند و چرخه حیات محصول جلوگیری کرده و مهندس نرم افزار را قادر سازیم تا خطاها را که منشا بسیاری از هزینه ها در فاز نگهداری هستند، در همان فازهای نخست شناسایی کنند.
چكیده
پیشرفت های اخیر در زمینه الكترونی و مخابرات بی سیم توانایی طراحی و ساخت حسگرهایی را با توان مصرفی پایین، اندازه كوچک، قیمت مناسب و كاربری های گوناگون داده است. این حسگرهای كوچک كه توانایی انجام اعمالی چون دریافت اطلاعات مختلف محیطی (بر اساس نوع حسگر)، پردازش و ارسال آن اطلاعات را دارند، موجب پیدایش ایده های برای ایجاد وگسترش شبكه های موسوم به شبکه های حسگربیسیم شده اند.
در این مقاله ضمن مروری بر شبكه های حسگر بی سیم به بررسی روش های شبكه كردن حسگرها، فاكتورهای طراحی، پروتكل مدیریت شبكه و روش های كاهش توان شامل روشی برای توازن انرژی و روشی برای جلوگیری از داده های تكراری می پردازیم و برخی از كار بردهای شبكه حسگر بی سیم را در سیستم های نظامی و امنیتی، كاربردهای پزشكی و كشاورزی و… را بررسی و بیان میكنیم
مقدمه :
اگر چه تعریف دقیق و واضحی از AI وجود ندارد ( حتی برای هوش ) ولی می توان تعریفی از ماشینی که بتواند فکر کند و یا مثل انسان عمل کند که می تواند یاد بگیرد و رد علوم مختلف برای حل مسائل استفاده می شود. برای تولید پژوشگران AI ، مشتاقانه ، مغز انسان را مورد مطالعه قرار می دهند تا بفهمند چگونه کار می کند . مغز انسان شامل 10 تا 100 بیلیون سلول عصبی است و هر کدام از این اعصاب به 10 تا 10000 عصب دیگر متصل می شوند. یک سلول مغز به تنهایی خیلی کندتر از یک میکرو پروسسور عمل می کند و یک عمل ساده ای دارد . و ساختارکلی آن این است که یک ورودی بگیرد و بک خروجی بدهد و اگر جمع آنها از یک مقدار تجاوز نکند .