- فهرست مطالب پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی گرایش زراعت
چکیده
فصل اول
مقدمه و كليات
1-1- تاریخچه گلرنگ
1-2- گياه شناسی گلرنگ
1-2-1- ریشه
1-2-2- ساقه
1-2-3- برگ
1-2-4- گل
1-2-5- میوه
1-3- موارد مصرف گلرنگ
1-3-1- گل گلرنگ
1-3-2- روغن گلرنگ
1-3-3- پوسته دانه گلرنگ
1-3-4- استفاده از علوفه گلرنگ
1-4- ارقام گلرنگ
1-4-1- ارقام داخلی
1-4-2- ارقام خارجی
1-5- آفات و امراض گلرنگ
1-5-1- آفات
1-5-2- بیماریهای گلرنگ
1-6- شرایط مناسب کاشت
1-6-1- شرایط محیطی
1-6-2- خاک
1-6-3- آب
1-7- کشاورزی پایدار
1-8- سیستم های کشت
1-8-1- تک کشتی
1-8-2- کشت مخلوط
1-8-2-1- تاريخچه
1-8-2-2- تاريخچه كشت مخلوط در ايران
1-8-2-3- انواع چندكشتي بر اساس نحوه مديريت گياهان شامل
1-8-2-3-1- چند کشتی متوالی
1-8-2-3-2-چند کشتی همزمان
1-8-2-3-3-کشت تاخیری و یا چند کشتی پس و پیش
1-8-2-4- راندمان استفاده ازعوامل محيطي در کشت مخلوط
1-8-2-4- 1- مکانیزم های مربوط به افزایش راندمان استفاده از آب
1-8-2-4- 2-مکانیزم های مربوط به افزایش راندمان استفاده از نور
1-8-2-4- 3-مکانیزم های مربوط به افزایش راندمان استفاده از جذب مواد غذایی
1-8-2-5-اثر مکملی یا جبرانی
1-8-2-6-معایب کشت مخلوط
1-8-2-7- رقابت در کشت مخلوط
1-8-2-7-1-عوامل موثر در رقابت در گیاهان
1-9-کشت گلرنگ در شهرستان آران و بیدگل
2-1- فنولوژي
2-1-1- مفهوم فنولوژي
2-1-2- نمو گلرنگ
2-3- اجزاء عملکرد گلرنگ
2-3-1- عوامل موثر بر عملکرد گلرنگ
2-3-1-1- ارقام
2-3-1-2- تاریخ کاشت
2-3-1-3- تعداد بوته در متر مربع
2-3-1-4- تعداد روز تا غوزه دهی
2-3-1-5- تعداد غوزه در بوته
2-3-1-6- تعداد دانه در غوزه
2-3-1-7- عملکرد دانه در بوته
2-3-1-8- ارتفاع بوته
2-3-1-9- تعداد شاخه فرعی
2-3-1-10- وزن هزار دانه
2-3-1-11- وزن خشک بوته
2-4- عوامل موثر بر عملکرد در کشت مخلوط
2-4-1-گونه های گیاهی
2-4-2-تراکم کاشت
2-4-3-نسبت اختلاط
2-4-4-الگوی کشت مخلوط
2-5-مزایای کشت مخلوط
2-6- روش های متداول در کشت مخلوط
فصل سوم
مواد و روشها
3-1- زمان و محل اجرای آزمایش
3-2- خصوصیات اقلیمی محل آزمایش
3-3- طرح آماری آزمایش
3-4- ارقام گلرنگ و گیاهان همراه مورد استفاده
3-5- روش کاشت
3-6- کشت گیاهان همراه
3-6-1- نخود
3-6-2- یونجه
3-6-3-پیاز
3-7- آبیاری
3-8-صفات مورد اندازه گیری
3-8-1-ارتفاع بوته
3-8-2- تعدادشاخههای فرعی میوه دهنده
3-8-3- عملکرد دانه در هربوته
3-8-4- وزن هزار دانه
3-8-5- تعداد دانه در غوزه
3-8-6- تعداد غوزه در گیاه
3-8-7- تعداد روز تاتشکیل غوزه
3-8-8- تعدادروز تا تشکیل 50% غوزه
3-8-9- وزن هر غوزه
3-8-10- وزن اندام هوایی
3-8-11- شاخص برداشت
3-8-12- میانگین وزن تر
3-8-13- میانگین وزن خشک
8-3-14- تعداد دانه در متر مربع
3-8-15- عملکرد دانه در متر مربع
3-8-16- عملکرد دانه در هکتار
3-8-17- میانگین وزن پیاز
3-8-18- میانگین وزن یونجه
3-9- تجزیه و تحلیل داده ها
فصل چهارم
نتایج و بحث
4-1- تعداد روز تا شروع غوزه دهی
4-2-تعداد شاخه فرعی
4-3-وزن هر غوزه
4-4- تعداد دانه در بوته
4-5-عملکرد دانه در بوته
4-6-عملکرد دانه در متر مربع
4-7-عملكرد بيولوژيكي
4-8-شاخص برداشت
4-9- عملكرد بيوماس گياهان همراه
4-10-میانگین ارتفاع بوته
4-11- تعداد روز تا 50 درصد غوزه دهی
4-12- تعداد غوزه در بوته
4-13- تعداد دانه در غوزه
4-14- وزن هزار دانه
4-15- میانگین وزن تر هر بوته
4-16- تعداد دانه در متر مربع
4-17- عملکرد دانه در هکتار
4-18- میانگین وزن پیاز
نتیجه گیری
پیشنهادات
- منابع